Palvelut

Doriksesta saat niin hiusten leikkaukset ja värjäykset, kampaukset, kiharakäsittelyt kuin ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilun.

Käytämme värjäyksissä L’Orealin ja suomalaisen Cutrinin tuotesarjoja sekä hiusten muotoilussa ja kampauksissa Goldwellin, L’Orealin sekä Cutrinin tuotteita. Uutuutena meillä on täysin vegaaninen hiustenhoitosarja, ruotsalainen Maria Nila!

Kampaamopalvelut

Meiltä saat erilaiset kampaamopalvelut, kuten mallinmuutokset, värjäykset & raidoitukset, kampaukset ja kiharakäsittelyt. Värjäämme, leikkaamme ja muotoilemme halutessasi myös kulmat ja ripset.

Parturipalvelut

Leikkaamme niin lyhyet kuin pitkätkin hiukset ja halutessasi suunnittelemme ja muutamme myös niiden mallia.

Hiustenhoitotuotteet

Käytämme värjäyksissä L’Orealin ja suomalaisen Cutrinin tuotesarjoja sekä hiusten muotoilussa ja kampauksissa Goldwellin, L’Orealin sekä Cutrinin tuotteita. Uutuutena meillä on täysin vegaaninen hiustenhoitosarja, ruotsalainen Maria Nila!

Usein kysyttyä

Käyttämäni Goldwellin Elumen -suoraväri sopii myös väriaineille allergisoituneille. Käytän myös Nectaya-tuoteperheen ammoniakittomia hiusvärejä, jossa ammoniakin korvaa arganiaöljy. Allergisille suosittelen usein hiusten raidoitusta, sillä sen avulla vältytään laittamasta väriä hiuspohjaan eli ihon kanssa kontaktiin.

Alle 16-vuotiaiden hiusten värjääminen hapeteväreillä on kielletty. Värivalikoimistani löytyy mm. Goldwellin Elumen -suoraväri, joka sopii myös alle 16-vuotiaan hiusten värjäykseen tai raidoittamiseen.

Hiuksia ei tarvitse pestä ennen kampaamokäyntiä tai leikkuuta. Myös leikkausten yhteydessä voin asiakkaan niin halutessa pestä hiukset ennen leikkausta.

Tyypillisimmin hiusten värjäykseen tai kiharrukseen kuluu aikaa noin 1 h 30 min – 2 h 30 min, riippuen hiusten pituudesta sekä paksuudesta. 

Käytössä olevat tuotteet

CUTRIN on suomalainen hiusvärejä, permanenttiaineita sekä hiustenhoito- ja muotoilutuotteita valmistava yhtiö. CUTRIN on suunnitellut aineet pohjoismaisille hienolaatuisille hiuksille sekä herkälle hiuspohjalle, ja ne valmistetaan pohjoismaisista raaka-aineista. CUTRIN-tuoteperheestä löytyy myös tuoksuttomia vaihtoehtoja hiustenhoitoon ja -muotoiluun. Lue lisää CUTRIN-tuotteista heidän kotisivuiltaan.

Goldwell tarjoaa muun muassa Elumen-suoravärejä, joissa ei ole hapeteaineita. Ne sopivat myös herkälle hiuspohjalle ja väriaineista allergisoituneille. Nectaya-tuoteryhmän tuotteilla voidaan värjätä myös ammoniakille allergisten hiukset, sillä se sisältää ammoniakin tilalla arganiaöljyä. Lue lisää Goldwell-tuotteista heidän kotisivuiltaan.

Maria Nila on ruotsalainen hiustenhoitotuotteita valmistava yritys. Tuotteet ovat vegaanisia ja ne on suunniteltu sekä valmistettu Ruotsissa luontoa kuormittamatta. Ne sopivat siis myös erinomaisesti vegaaneille sekä luontoa ja eläinten hyvinvointia arvostaville. Maria Nilan hoitavat tuotteet sopivat hyvin värjätyille hiuksille, sillä ne on suunniteltu värin säilyttämistä silmällä pitäen. Lue lisää Maria Nilasta heidän kotisivuiltaan.

Somestamme näet työnäytteitä

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.